kjetilrj

Denne bloggen er skrevet med ett glimt i øyet. Her handler det om alt som irriterer, fascinerer og kanskje ett og annet sleivspark hit og dit, alt med en humoristisk undertone. Enjoy =)

-Følg meg på Facebook-- Klikk for min kontaktinfo -Blogg Tips

-Flere treff på bloggen?

-Tjene penger på bloggen?

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerTotalt.

free web stats

KategorierArkivLenker

KATEGORI

Photo-shoots


Terminator - En reise i photoshop...

Jeg elsker å leke meg i photoshop, men denne gangen har jeg tatt helt av. Jeg tenkte først at jeg skulle gjøre noe artig med et bilde jeg tok her om dagen, men resultatet ble ganske mye mer enn det jeg først tenkte... Dette ble det endelige resultatet og nå skal jeg vise deg hvordan utviklingen skjedde, nesten steg for steg... 

Her er utgangspunktet mitt.. 


Dette bildet er jo også tøtsja opp litt i photoshop da, endret litt lyssetting og sånt småtteri, men så tok jeg bare helt av.. 


Dette er første utkast, men jeg ble ikke fornøyd med det, så jeg fortsatte å gjøre endringer. 


Men det ble alt for kjedelig, så jeg fortsatte å leke meg videre... 

 


Men når jeg var kommet så langt, så begynte jeg å tenke at neida, jeg må jo gjøre mer ut av det, også tok jeg helt av da, som du ser på det endelige resultatet. 

Photoshop er dritgøy, jeg er ikke verdens flinkeste, men jeg synes det er digg. Synes du det var digg?

"Themos-tor - Så kald at det kjennes på smaken" - Eller noe sånt. ...Fotoshoot! - Du kan vinne 1 millon DOLLAR!

Jeg synes det er utrolig spennende med illusjoner og tryllekunster. Jeg synes ikke det er like artig når tryllekunstnere hevder at de har overnaturlige krefter og gjør de samme triksene som tryllekunstnere, men får folk til å tro at det er ekte. En annen person som har viet livet sitt til å avsløre disse lurendreierne er James Randi. Han har utlovet en dusør på 1 million dollar til den eller de som kan bevise at det finnes overnaturlige krefter. Nylig var han i Norge og holdt ett svært spennende og morsomt foredrag. Jeg legger ut videoen her og håper at du vill kose deg like mye som meg..  føl deg fri til å kommentere det du ser i kommentarfeltet.


Ellers så har det kommet flere bilder fra fotoshooten jeg var med på lille julaften... her er noen av dem... 


...Photoshoot - Her er ett par bilder til fra shooten..

Som jeg lovte så poster jeg ett par flere bilder fra shooten fra lille julaften. Fotografen er Geir Nordnes, han ruler ass. 

Ellers ønsker jeg dere alle en fortsatt God Jul! =)...Julaften! - Photoshoot, reise og god jul!

Først av alt vill jeg bare ønske deg og alle du er glad i en riktig god jul. Jeg setter uendelig pris på at du besøker bloggen min og håper du vill fortsette med det! Ellers var jeg med på en shoot i går kveld, mesterfotografen heter Geir Nordnes og han kan sine saker. Skal fortsatt redigere en masse flotte bilder, men legger ut en smakebit. Bildet er ikke av meg, det er av venninna mi som er på besøk i julen. Ellers reiser vi snart på besøk til mutter og de, skal bli kos å feire litt jul med familien. 


Det kommer nok en god del bilder fra shooten senere når de er klar, men først må man jo feire litt jul og sånn. 

Dette var bare ett kort innlegg, beklager det, men ville bare si at jeg ikke har glemt dere, selv om jeg "glemte" å blogge i går.

Ha en super jul! =)...Lokkemann! - Ikke alle som eier ett kamera er fotografer...

I dag finnes det ett utall av vakkre kvinner som ønsker å slå gjennom som modeller. Dette har mange mannfolk funnet ut av og kjøper seg ett speilreflekskamera og gir seg ut for å være fotografer for å få kontakt med "vakkre" damer. Den gammle "lokkemannen" som løper rundt med godtepose har utvikkla seg til "lokkemann" med fotoapparat... 

(foto: Jason Brook)


I dag er ett speilreflekskamera noe de fleste kan kjøpe seg, enkelte menn har funnet ut at å eie ett kamera kan gi dem kontakt med flotte kvinner som har ett intenst ønske om å bryte gjennom som modell. Konkurransen er så pass intens i dag at det å komme på en shoot er noe de fleste jentene ønsker. Hører stadig om jenter som har møtt "fotografer" på facebook som virker å ha helt andre hensikter enn å ta bra bilder. Det kan være at personen forsøker å involvere seg i modellens privatliv, prate med dem i tid og utide, noen tillater seg til og med å ringe til alle døgnets tider. Når det endelig blir en shoot så er fotografen så tallentløs at de ikke gir ut bildene, fordi de da vill bli avslørt som fake.. 

Det finnes nok ett hav av useriøse aktører der ute. Problemet er at det finnes også en hel masse seriøse aktører som ennå ikke er kjent, som forsøker å bygge seg opp ett navn. Kanskje de ikke har ett stort portfolio og vise til, men kan være utrolig dyktige for det. Det er her problemene virkelig kommer, hvordan skal man skille mellom "lokkemannen" og "Amatøren"?

Det der er sannelig ikke lett... 

Jeg vill tro at en må være litt kritisk til hvem en har kontakt med, er personen lite opptatt av bilder men ønsker helst å chatte på facebook eller msn? Lange samtaler som har lite eller ingenting å gjøre med det som er saken? Da er det gjerne noe muffins på gang.. 

Personlig eier jeg også ett speilrefleks kamera, jeg er rimelig tallentløs på å ta bilder, men jeg har faktisk knipset noen blink-skudd fra tid til annen. Jeg kan nok ikke løpe rundt å kalle meg en fotograf for det. Eller kan jeg det? Alle som tar bilder er på en måte fotografer..  alle som blir tatt bilder av er egentlig modeller..  er jo selve definisjonen det.. 

Mange jenter som ikke har noe som helst innenfor modellbransjen å gjøre i det hele tatt, samme med en del fotografer. Useriøse aktører vill alltid infiltrere seriøse arenaer. Det må likevell være en slags balanse..  ukjente fotografer og modeller kan bli morgendagens super-stjerner...  så det er ikke alltid feil å satse på ukjente..  men det er en risiko.. 

Min anbefaling er at en alltid skriver en god kontrakt. Lag klare skriftlige avtaler, muntlige avtaler er verdt null. La deg ikke lure av den moderne "lokkemannen"... 

 Photo-Shoot! - Noen smakebiter av dag 2..

Jeg er totalt amatør når det gjelder å ta bilder, men en plass må man begynne. Min veninne ønsket å ha noen fine bilder fra Norge med seg når hun reiste hjem igjen, så da hadde jeg i alle fall en modell å bruke.. 


Siden jeg hevder å prøve å slutte å røyke så måtte jeg bruke photoshop for å fjerne ciggen som henger ut av munnen min...

 


Mat må man jo ha, så her sitter jeg og tar en pause med en "ola-pakke" som var ganske så slapp på smak... 

 Dette er første gang jeg tar bilder av denne typen. Vet ikke om jeg er fullstendig talentløs, men sånn for mitt amatør-blikk så synes jeg det bla ganske ålreit.. 

Hva synes du?


...Photo-shoot! - Bare en liten oppdatering fra 'skogen'

Tok en masse bilder i dag, som vanlig så var det ett par bilder av meg også, de kommer her...  Var ikke så mye å skryte av, men bakgrunnen var jo nydelig da! =D

 
 

 
Hva synes du?...Photoshoot! - Ikke noe for sarte sjeler. (21.mai del 4)

Dette er ett illustrasjonsfoto som kom ut ganske bra, muligens at dette er for langt over streken for enkelte, personlig synes jeg det var litt artig. Det endelige resultatet ser ofte "verre" ut enn det det egentlig er..  "the magic of photo".

"Size matters!"

Bildet er tatt av rhgtok.com, modellen på bilde heter Helene og er en utrolig dyktig jente. Vakker er hun også! Ble dette for sterk kost? ...Photoshoot! - Smakebit fra shoot 21.mai (3)

Stor mann eller liten bil? 

Bildet er tatt i HDR av rhgtok.com. Synes benstillingen ble litt døv.. men så er jeg ikke noe modell heller da! =D...Photoshoot! - Smakebit fra Shoot 21.mai (2)

Bildet er tatt i HDR av rhgtok.com. Synes dette ble veldig festlig! =)
...Photoshooot! - 21.mai smakebit..

Begynner å bli ferdigstillte bilder fra gårsdagens shoot. Her er en smakebit av Camaroen, laget i HDR av rhgtok.com.

Fet bil med over tusen hester! Kult bilde eller? 


Satser på at flere bilder skal være klar utover dagen, kommer til å poste noen "smakebiter" fra de forskjellige locationsene....Photoshoot! - Lang dag med mye reising og knipsing..

Nå er klokka blitt 2230, enda har ikke dommedag meldt seg, så jeg erklærer herved falsk alarm! Ellers så har jeg vært ute i hele dag på photoshoot. Igjen er det ikke meg som er hovedpersonen, jeg er bare der for å kaste glans over shooten...  ja ok, ble litt døvt kanskje, men jeg er litt grafisk anlagt, så hjelper til med litt lyssetting, redigering også er jeg litt standin her og der. 

To utrolig flotte jenter var med, en utrolig fet bil, en gammel buss som er vraket og sykt kaldt var det også. Jeg satser på at jeg skal få noen av bildene ferdig i løpet av helgen, slik at jeg kan legge ut ferdige resulteter. 

Her er noen "raw" foto fra "behind the scenes", den ekte varen kommer gjerne senere... 

Her snakker vi bil med langt over TUSEN hester!!!!

 


Her snakker vi en kombinasjon som er uslåelig!!!

 


En mørkebrun linselus...

 


Og i denne bussen blir det gjort utrolig mye spennende fotografering... vent å se..  muligens det blir noe overnaturlig...

 


Gleder meg til å se hvordan bildene kom ut. Tror det ble veldig mye bra. En location jeg ikke har "behind the Scenes" bilder fra er Baroniet i Rosendal, ble gjort en del flotte bilder der inne også.

Nå tenkte jeg å ta meg en party-pils, men siden jeg ikke drikker for tiden så får jeg ta meg en Burn.

Ha en super kveld! 


...Photoshoot! - Her er konklusjonen av shooten...

Dette bildet kaller jeg bare "Åpenbaringen"... Hva synes dere om dette? ...Photoshoot! - Her kommer det sisste bildet i kveld...

Da jeg lærte meg å kontrollere den nye paraplyen var det ett par stykker som ville sitte på ett stykke... 

 Hva synes du om bildet? Hva synes du om photoshoot? Hvordan liker du photoshop? ...Photoshoot! - Her kommer neste bilde...

Da fotografen hørte at jeg var i besittelse av levitasjonskrefter, ble både han og modellene veldig imponerte..Hva synes du om dette bildet? Hva synes du om photoshoot og hva mener du om photoshop? ...Photoshoot! - De første bildene er klare....

Dagens shoot som nevnt tidligere begynner å bli klar, her er det første ferdige bildet... Da bildet ble tatt kom det plutselig ett kraftig vindkast, men fikk klikka på kamera før jeg forsvant nedover jordet! 
Hva synes dere? Var dette ett ålreit bilde? Si din mening om fotoshoots og photoshop... 

Les mer i arkivet
 • September 2015

 • Mai 2015

 • April 2015

 • Mars 2015

 • Desember 2014

 • November 2014

 • Juli 2014

 • Juni 2014

 • Mai 2014

 • Januar 2014

 • Desember 2013

 • August 2013

 • Juli 2013

 • Mai 2013

 • April 2013

 • Mars 2013

 • Februar 2013

 • Januar 2013

 • November 2012

 • Oktober 2012

 • September 2012

 • August 2012

 • Juli 2012

 • Juni 2012

 • Mai 2012

 • April 2012

 • Mars 2012

 • Februar 2012

 • Januar 2012

 • Desember 2011

 • November 2011

 • Oktober 2011

 • September 2011

 • August 2011

 • Juli 2011

 • Juni 2011

 • Mai 2011

 • April 2011

 • Mars 2011

 • hits